Toonkunst Plus Gouda

Actueel

Momenteel repeteren we:

  • Karl Jenkins - The Armed Man: a mass for peace
  • Antonin Dvorak - Te Deum Opus 103

Ons eerstvolgende concert is tijdens onze koorreis naar Bad Münster (Duitsland) in mei 2018. Dit concert heeft als thema ‘Vrede’ en we zingen daar delen uit ‘The Armed Man’. In november 2018 hopen we de volledige ‘Armed Man’ uit te voeren in Gouda.

Toonkunst Gouda bestaat in 2018 100 jaar. Zij hebben ons koor uitgenodigd om op hun Jubileum Concert het ‘Te Deum’ samen met hen te zingen. Dit concert wordt gehouden op 2 juni 2018 in de Goudse Schouwburg.

In 2017 bestond ons koor 20 jaar. We vierden dit jubileum met een concert op 7 oktober 2017 in de Sint Janskerk o.l.v. Leo Rijkaart met medewerking van solisten en orkest. Het programma bestond uit stukken met een feestelijk karakter. De volgende werken werden uitgevoerd:

  • Missa Brevis in D van Wolfgang Amadeus Mozart
  • Te Deum van Johann Adolf Hasse
  • Gloria RV 588 in D van Antonio Vivaldi

Informatie over dit concert vindt u in het Jubileumnummer van Toonzetting Plus van september 2017, zie pagina Leden. Informatie over eerdere concerten, die we gaven kunt u ook lezen op de pagina Leden: concert van 27 november 2015 in de H. Josephkerk in Gouda en op de pagina Koorreizen: concert van 11 mei 2016 in de St. Dionysius Kirche in Rahrbach (Duitsland).


Flyer ToonkunstPlus Gouda in pdf